Auto Viger


Brugsesteenweg 209 8460 Oudenburg (Roksem)
050 81 24 25 Klik om te bellen

Familiebedrijf gespecialiseerd in Duitse merken
U bent zeker van een vlotte en betaalbare service

Over Auto Viger

Auto-viger,


Garage Schoutteet is een gerenommeerd en gespecialiseerd autobedrijf uit Roksem die zijn activiteiten startte in 1958. Met een toegewijd team van specialisten, nu reeds 15 man sterk en steeds in bijscholing, beantwoordt garage Schoutteet aan al uw verwachtingen inzake onderhoud, 24u/24u service en gepast aankoopadvies, voornamelijk Mercedes en Duitse merken.

Garage Schoutteet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands- personenwagens. Ook voor bedrijfsvoertuigen, onderhoud en verhuring op maat van de klant en diens beroepsactiviteiten. Garage Schoutteet levert gebruiksvriendelijke en doeltreffende oplossingen voor uw meest uitdagende en specifieke opdrachten, zowel op vlak van aankoop als huur. Flexibiliteit en hoogtechnologische oplossingen, eigen onderhoud en herstelling zijn de reële toegevoegde waarden van garage Schoutteet. Het gebruik van de allerlaatste technologieën zoals computer diagnoseapparaten, personenwagenafdelingen, een gespecialiseerde vrachtwagenafdeling garandeert uw onderhoud en bied een stevig fundament en lange levensduur.

Auto-viger nv. is opgericht in 1988 door Victor en Geert Schoutteet en verder uitgebouwd door de huidige bedrijfsleider Geert Schoutteet. Garage Schoutteet beschikt over een 20 jaar ervaring in nieuwe en tweedehands voertuigen.

Momenteel kent garage Schoutteet een sterke groei,voornamelijk op vlak van verhuring van bedrijfsvoertuigen, gaande van minibusjes, bestelwagens, vrachtwagens en hoogtewerkers. U kan garage Schoutteet contacteren voor verhuur op korte of op lange termijn. Gezien de interesse en kennis van paardentransport is Auto-viger uw partner bij uitstek voor de aankoop of op maat maken van uw paardentrailer.

Tot slot staat het team van garage Schoutteet steeds (24u/24u) paraat voor dépannages ter plaatse en kunt u steeds rekenen op een vervangvoertuigAFHALING

Auto-viger is geopend vanaf 8.00 uur ‘s morgens doorlopend tot 18.00 Uur.
Indien nodig kan,afhankelijk van de vorige verhuring ,het voertuig de avond voordien opgehaald worden .

INLEVERING

Inleveren van de huurwagens kan tot 20.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Indien u echter na sluitingsuur terug komt kan u de vracht- of bestelwagen inleveren in de loop van de avond of nacht, zonder meerprijs. Voorwaarde is wel dat het voertuig binnen is uiterlijk tegen 7.00 uur de volgende dag.

HUUR PER DAG

Bij afhaling van een voertuig de avond voordien en inlevering in de loop van de avond (dag van de huur) geniet u dus van een periode van meer dan 24 uur !
Huur voor zeer beperkte duur(1/2 dag)
In bepaalde omstandigheden kan u genieten van een verminderde huurprijs. Dergelijke verhuring kan niet gereserveerd worden en is afhankelijk van de voertuigen op voorraad .


VERHURING OP LANGE TERMIJN

Verhuring op lange termijn is reeds vele jaren ingeburgerd in grote bedrijven en multinationals. Auto-viger is reeds enkele jaren actief met verhuring op lange termijn,voornamelijk gespecialiseerde voertuigen, zoals bv: hoogtewerkers, koel -en diepvrieswagens enz…

Voordelen van verhuring op lange termijn.

Geen investeringen.
De huurder moet niet investeren met eigen middelen en kredietlijnen, de beschikbare fondsen blijven gevrijwaard voor de kernactiviteit van de onderneming.
Eén factuur per maand
Alle kosten zoals verzekering, verkeerstaks, banden, financieringskosten, onderhoud worden gecentraliseerd in één maandelijkse factuur.

Foto's

Mercedes Sprinter minibus

Auto Viger in het kort

Autoverhuur in

Lokaal / regionaal

Verhuur van

Bakwagens
Bestelauto's
Personenbusjes

Onze locatie

Logo Auto Viger

Auto Viger

Auto Viger


Brugsesteenweg 209 8460 Oudenburg (Roksem)
050 81 24 25 Klik om te bellen